Skip to content
Fotocredit: PR

Repair Café Wassenaar 8 februari

Repair Café
3 februari 202340 second read

U bent 8 februari weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar. We nemen graag uw kapotte spullen onder handen – bijvoorbeeld kleding, klein houtwerk of apparatuur zoals een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, lamp, waterkoker, tuinmachine. “Waardeer het, repareer het!”, goed voor het behoud van uw spullen en goed voor het milieu! Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt gewaardeerd.

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur, en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt op de reparatie blijven wachten in onze ruimte.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, op repaircafewassenaar@gmail.com.

Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand open, de volgende keer op 8 maart.

Tags

RecyclingRepair CafeReparatieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top