Ga naar hoofdinhoud

Afternoon Tea Concert 11 februari 2023 om 16.00 uur

American Protestant Church of The Hague
7 februari 202333 second read

Zaterdag 11 februari organiseert The American Protestant Church een concert met het programma ”From Bach to Liszt”. De pianiste Gulmira Issabekova zal u laten genieten van zeer virtuoos pianospel. Zij zal o.a. enkele preludes uit de Wohltemperierte klavier van Johann Sebastian Bach voor u uitvoeren en de Hungarion Rapsody nr.12. Franz Liszt.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld.  Het concert begint om 16.00 uur.  Vanaf 15.30 uur bent u welkom. De organisatie zorgt voor een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar John Bakker: musicdirector@apch.nl

Pianiste: Gulmira Issabekova

The American Protestant Church of The Hague
Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag

Tags

Afternoon Tea ConcertAmerican Protestant ChurchDen HaagGulmira Issabekova
Gerelateerde artikelen
Back To Top