Skip to content
Fotocredit: Travel Active

Tomoki (18) uit Japan zoekt een nieuw gastgezin in Alphen aan den Rijn of omgeving

Travel Active
10 februari 20232 minute read

Afgelopen augustus is Tomoki zijn  avontuur in Nederland gestart. Hij is naar Nederland gekomen voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Tomoki is geplaatst bij een leuk gastgezin in de buurt van zijn school, het Scalacollege in Alpen aan den Rijn, waar hij de eerste paar maanden van zijn uitwisseling mocht starten. Daarom zoekt Travel Active met hem naar een nieuw gastgezin in deze regio. Wordt u het nieuwe, hartelijke, warme gastgezin waar deze marathon rennende Tomoki vanaf nu tot de zomervakantie van 2023 mag verblijven? 

Tomoki

Tomoki. Fotocredit: Travel Active

“Met Tomoki in huis weet je zeker dat je computer nooit meer vastloopt.”

Interesses     Computerspelletjes • Films kijken • Programmeren • Sport 
Eigenschappen    Attent • Serieus • Leergierig • Sportief 

De 18-jarige Tomoki uit Japan is een sportieve jongen die graag atletiek beoefent en marathons loopt. Daarnaast is hij een kei met computers en hoopt zijn toekomstige baan te vinden in het programmeren daarvan.

Je kunt Tomoki het beste beschrijven als een rustige jongen die graag knutselt, magazines leest, spelletjes speelt en uit eten gaat met vrienden of familie. In Japan was hij niet alleen klassenvertegenwoordiger, maar organiseerde hij ook een schoolfestival. Tomoki is erg bescheiden en vriendelijk. Nu alleen nog een gastgezin. Wie maakt het waar?

Vangt u deze relaxte kerel op als gastgezin?

Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten, in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Zolang u maar enthousiast bent en open staat voor een interculturele ervaring. Gedurende de uitwisseling wordt het gastgezin en de student begeleid door één van onze Local Coordinators. Verder organiseert Travel Active events voor studenten en gastgezinnen! Als gastgezin zorgt u alleen voor kost en inwoning voor de student. Alle overige kosten zijn voor rekening van Travel Active of voor de student zelf. 

Meer informatie? 


Wilt u Tomoki een warm thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team via 085 2224810 of highschoolholland@travelactive.org  

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland vindt u meer informatie over het worden van gastgezin! 

Tags

Gastgezin gezochtOproepTravel Active
Gerelateerde artikelen
Back To Top