Skip to content
Fotocredit: PR

 Oekraïense gezinnen bedanken Voedselbank Wassenaar

Thea Messemaker
12 februari 202327 second read

Gisteren, zaterdag 11 februari, bedankten de Oekraïense gezinnen in Wassenaar de Voedselbank. In het Deijlerhuis boden ze een zelfgemaakt schilderij aan. Een moeder heeft de bloemenrand geschilderd en de kinderen versierden het doek met hartjes en met een afdruk van hun handen. Het schilderij gaat een mooi plekje in het Deijlerhuis krijgen.

Hier zit iedere donderdag de Voedselbank. U kunt er voedsel brengen tussen 9.00 uur en 11.00 uur. De Voedselbank krijgt geen subsidie; uw financiële donatie is dan ook van harte welkom ten name van Voedselbank Wassenaar op rekeningnummer NL42 RABO 0106 5033 59.

Fotocredit: PR

Tags

AttentieDeijlerhuisOekraiense vluchtelingenVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top