Skip to content
Boerderij Meijendel tot de laatste stoel bezet voor het goede doel. Fotocredit: PR

Stamppotavond Boerderij Meijendel groot succes

13 februari 20232 minute read

Na twee winters coronaperikelen waarin de inmiddels traditionele stamppotavonden van Boerderij Meijendel voor het goede doel geen doorgang konden vinden was de boerderij vorige week vrijdag weer tot de allerlaatste stoel bezet. Binnen een mum van tijd waren alle plaatsen uitverkocht in de voorverkoop.

Dit jaar kwamen Cees Jan Bouman en Marvin Prins, eigenaren van Boerderij Meijendel, met hun fantastische ‘team Meijendel’ in actie voor een tweetal goede doelen; Hospice Wassenaar en de Stichting Strohalm Foundation die kansarme kinderen in India ondersteunt. De goede doelen mochten de gehele omzet van de avond met elkaar delen!

Voorzitter van deze stichting, Berry Janmaat,  vertelde aan de hand van videobeelden hoe belangrijk het is om deze kansarme kinderen goed onderwijs te geven. Hoe meer mensen opgeleid zijn, hoe beter het is . Niet alleen voor deze kinderen, maar voor de hele wereld. Denk alleen maar aan de problemen rondom het milieu. Bewustwording is daarom van groot belang. Maar kinderen een goede scholing bieden kost geld. Daarom vroeg hij de aanwezigen toch vooral de flyer op de tafel eens goed door te lezen en te doneren. Hij bedankte Cees Jan Bouman en zijn team voor hun inzet.

Na deze korte presentatie van beide goede doelen werd het buffet met een keur aan stamppotten met heerlijke worst, gehaktballen en ouderwets draadjesvlees geopend. Alle aanwezigen lieten zich de oer Hollandse winterkost goed smaken, de smaak werd door iedereen als ouderwets heerlijk omschreven! Traditioneel was er ook gezorgd voor gezellige en goede live muziek.

Het was een gezellige avond, waarop iedereen zich goed amuseerde. Sommigen hadden met een heel gezelschap een grote tafel gereserveerd, anderen kwamen gezellig met zijn tweetjes.

Cees Jan en Marvin, die deze avond mede konden organiseren door steun van hun leveranciers Groothandel Sligro en Slagerij Boektje uit Scheveningen, konden na het opmaken van de kassa hun omzet bekend maken en daarmee dus ook de gift; € 2684,40. Een prachtige traditie is weer opgestart, hulde voor team Meijendel!

Tags

Boerderij MeijendelGoede doelenHospice WassenaarStamppotavondStichting Strohalm FoundationWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top