Skip to content
Nieuwste lid van de Ars et Studium team, Wilma Wassenaar. Fotocredit: PR

Nieuwe schildergroep bij jubilerende kunstvereniging Ars et Studium

Ars et Studium
15 februari 202355 second read

In 2023 bestaat de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars, Ars et Studium, 50 jaar! Begonnen tijdens de oliecrisis van 1973 toen er behoefte was om te schilderen in groepsverband zonder naar de grote stad te moeten reizen, na 50 jaar is de vereniging meer populair dan ooit. Om aan de groeiende vraag te voldoen, beginnen we op 1 maart met een nieuwe schildergroep op de woensdagochtend èn met een nieuwe begeleidster: Wilma Wassenaar.

Wilma is een bekende kunstenaar in Wassenaar, waar ze tegenwoordig  lesgeeft in haar eigen atelier en lid is van het bestuur van de Wassenaarse Cultuurprijs. Haar grote passie is het maken van portretten in olieverf of pastelkrijt en ze vindt het fijn om mensen hun eigen stijl te laten ontdekken, waarbij ze vrij zijn om aan hun eigen projecten te werken.

Deze nieuwe groep is geschikt voor zowel beginners als ervaren (amateur) kunstenaars. Voor meer informatie over Ars et Studium en Wilma Wassenaar, en om in te schrijven voor de nieuwe groep die begint (bij voldoende belangstelling!) op 1 maart, ga naar de website www.arsetstudium.nl.

Fotobijschrift: Nieuwste lid van de Ars et Studium team, Wilma Wassenaar

Tags

Ars et StudiumBegeleidingJubileumKunstenaarsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top