Skip to content
Nieuwe Cast Soldaat Van Oranje - De Musical
Fotocredit: Joris van Bennekom

Vanaf 17 februari Soldaat van Oranje – De Musical in vernieuwde samenstelling!

Soldaat van Oranje - De Musical
18 februari 20232 minute read

Alexander Schuitema deelt rol Erik nu met Milan Sekeris. Soldaat van Oranje – De Musical is na een korte winterstop vanaf vandaag weer te zien in de TheaterHangaar in Katwijk. Na een repetitieperiode onder leiding van resident director Kevin Schoonderbeek treedt de 23e cast aan in een deels vernieuwde samenstelling. 

Nieuw in de cast is Milan Sekeris die de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema deelt met Alexander Schuitema. Barbara Pouwels blijft te zien als Koningin Wilhelmina en Sylvia Poorta keert terug in die rol. Nieuw zijn verder onder anderen Diana van Die, eerder te zien als understudy en nu in de rol van Charlotte en Charlotte van der Plas in de rol van Tessa. Raymond Paardekooper en Genio de Groot spelen Van ‘t Sant. 

Hieronder vermelding van de volledige cast.

Volledige cast

Erik – Alexander Schuitema | Milan Sekeris

Koningin Wilhelmina – Barbara Pouwels | Sylvia Poorta

Charlotte – Diana van Die

Fred – Folkert van Diggelen

Anton – Bart van Veldhoven

Chris – Jim Leijen

Bram – Eli ter Hart

Paul – Jochem Smit

Victor – Johnny Barendsen

Ada – Julia Lammerts

Hofdame Tessa – Charlotte van der Plas

Van ‘t Sant – Raymond Paardekooper | Genio de Groot

Ensemble – Sven Blom | Anne van den Dries | Kas Driessen | Dirk Dunnewold | Leslie van Galen | Max Hameeteman | Gwenfyd Hilgersum | Joris de Hoop | Dennis van Huis | Neal Jansen | Eva van Kalsbeek | Bart Klop | Ricky Kooyenga | Celine Rietmeyer | Eli Rietveld | Iris Rodenburg | Nino Ruiter | Jaimie van Vliet | Roos Vollebregt

Tickets t/m juni zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Zondagmiddag 30 april viert Soldaat van Oranje – De Musical zijn 12,5-jarig jubileum!

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer 

Tags

De MusicalKatwjikNieuwe castSoldaat van Oranjetheaterhangaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top