Skip to content
Oude Raadhuis Wassenaar
Beeld ter illustratie. In het Oude Raadhuis vinden geen activiteiten plaats. Fotocredit: gemeente Wassenaar

Herdenking 1 jaar oorlog in Oekraïne

20 februari 202324 second read

Op 24 februari vindt vanaf 19.00u bij het Oude Raadhuis aan de Langstraat (nr. 23-27) het gedenken plaats van 1 jaar oorlog in Oekraïne. Burgemeester Leendert de Lange zal stilstaan bij de oorlog en de gevolgen voor alle Oekraïners, met name zij die uit hun land gevlucht zijn en in Wassenaar een veilig onderkomen hebben gevonden. Het carillon speelt vanaf 19.30u onder andere het Oekraïnse volkslied. Om 20.00u luiden de kerkklokken ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de oorlog.

24 лютого з 19.00 год у Старій Ратуші на Лангштрааті (No 23-27) відбудеться вшанування 1 року війни в Україні. Мер Лендерт де Ланге розмірковуватиме про війну та наслідки для всіх українців, особливо тих, хто втік зі своєї країни та знайшов безпечний притулок у Вассенаарі. Карильйон зіграє державний гімн України з 19.30. О 20.00 годині дзвонять церковні дзвони в пам’ять про жертв війни.

Tags

1 jaar oorlogGemeenteHerdenkingOekraineOude RaadhuisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top