Skip to content
Fotocredit: politie Wassenaar

Kleur/knutselwedstrijd met veiligheid als thema

Politie Wassenaar/gemeente Wassenaar
20 februari 202349 second read

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen een mooie tekening of een creatief knutselwerk maken rondom veiligheid tijdens de donkere dagen 👩‍🏭. DOE JIJ MEE? Dan kunnen wij deze creaties laten zien op het politiebureau! Op zoek naar inspiratie? Kijk dan op https://bit.ly/3YU3R3y.

De actie loopt van 20 februari tot en met 5 maart. Het leukste is als je jouw tekening of knutselwerk komt langsbrengen, lukt dit nu echt niet…. Dan kan je tot 5 maart een foto van jezelf met je knutselwerk sturen naar social-media.wassenaar@politie.nl.

BELANGRIJK: voorzie je tekening van een telefoonnummer en je leeftijd.

Onder alle inzendingen verloten de Politie Basisteam Wassenaar en de gemeente een aantal goodiebags! De goodiebags worden uitgereikt op 8 maart tussen 15:00 en 16:00 uur door de politie samen met burgemeester Leendert de Lange. De actie wordt georganiseerd in het kader van het Donkere Dagen Offensief. In de donkere wintermaanden slaan inbrekers graag hun slag. In het donker zijn zij minder zichtbaar en kunnen zij gemakkelijker hun gang gaan.

𝐙𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭, 𝐝𝐨𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐮𝐫 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐨𝐩 𝐬𝐥𝐨𝐭, 𝐛𝐞𝐥 𝟏𝟏𝟐 𝐛𝐢𝐣 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐞

Tags

KleurwedstrijdPolitie WassenaarVeiligheidWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top