Skip to content
Archieffoto.

Kom naar de klimaattafelbijeenkomst over zonnepanelen en verduurzaming VVE

21 februari 20232 minute read

Op maandagavond 6 maart (van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur) is de eerste Klimaattafel van 2023 in theater de Warenar. Het belooft een leuke en inspirerende avond te worden. Komt u kijken? Deze keer staat in het teken van de verduurzaming van een VVE en Wassenaarse zonnepanelenbeleid.

Wat is de Klimaattafel?

Op de Klimaattafel komen inwoners, ondernemers en gemeente samen om te werken aan een duurzaam Wassenaar. Het is een gratis bijeenkomst en iedereen is welkom. Kom dus vooral een kijkje nemen als u benieuwd bent naar inspirerende groene en duurzame initiatieven in Wassenaar. U kunt ook online via YouTube deelnemen aan de bijeenkomst.

Interesse? Meld u zich dan aan via ons e-mailadres klimaattafel@wassenaar.nl. Graag horen wij ook van u of u fysiek of online aanwezig zult zijn. De link voor online deelname ontvangt u na aanmelding.


Waar gaat deze Klimaattafel over?

De avond is gevuld met presentaties van zowel dorpsgenoten als de gemeente. Vanuit het dorp zullen twee bewoners van appartementencomplex ‘Landgoed de Schouwenburgh’ vertellen over de verduurzaming van hun VVE. Erfgoedadviseur Erik Mattie geeft uitleg over het plaatsen van zonnepanelen in ons dorp, en dan met speciale aandacht voor monumenten en in het beschermde dorpsgezicht. 

Na afloop is er tijd voor een netwerkmoment met een drankje.

Tags

GemeenteInformatiebijeenkomstKlimaattafelVerduurzamingVereniging van EigenarenWassenaarZonnepanelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top