Skip to content
Fotocredit: PR

Beginnende hardlopers hebben hun doel bereikt!

Pim Aerts
26 februari 202351 second read

Nog maar 6 weken geleden begonnen en nu met succes het doel gehaald: 25 minuten hardlopen zonder te stoppen. Deze groep van enthousiaste hardlopers heeft met succes de beginnerscursus van Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag afgerond. Het was soms zwaar, er was soms spierpijn, er waren rode hoofden en er waren zeker zweetdruppels maar het was het allemaal waard.

De cursus speciaal gericht op beginnende hardlopers wordt gegeven door de deskundige en enthousiaste trainers van de Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Als jij ook wil beginnen met hardlopen, doe dan mee de volgende keer! De volgende cursus begint 18 april 2023. Kijk op www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/20371-start-to-run/ voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStart to RunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top