Skip to content

Kom je ook?

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
28 februari 20232 minute read

Save the date! Op de laatste donderdag van de maand houden wij een vrijwilligerscafé van 10.00 tot 11.00 uur in de VCW ruimte van het Van Heeckerenhuis. De allereerste is op 30 maart! We ontmoeten je graag. Tijdens het vrijwilligerscafé ontmoet je andere vrijwilligers en kan je bij onze consulenten terecht met al je vragen over vrijwilligerswerk! Ervaringen uitwisselen, contacten opdoen en vrijblijvend kijken of er ook andere leuke vacatures zijn. Hieronder alvast een paar leuke vacatures.

  • Vitalis is dringend op zoek naar maatjes voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Samen onderneem je leuke activiteiten ter bevordering van het zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. (Vac.A.062)
  • Samen lezen met leerlingen uit groep 4 t/m 8. Dat kan bij de Jan Baptistschool. (Vac.M.073)
  • Bezorg jij liever ouderen een plezierige dag? Ga dan aan de slag als chauffeur voor de rolstoelbus van de SWZ! Heerlijk een rondje langs de bollenvelden of naar de kinderboerderij. (Vac.C.009)
  • Het Brandweermuseum Wassenaar is op zoek naar versterking op diverse fronten. Bijvoorbeeld voorbereiden van tentoonstellingen. Denk jij dat je helpen? Wij horen graag jouw ideeën. (Vac.F.074)

Wil je meer informatie kijk dan op onze website. Ook andere leuke activiteiten kan je zien in onze vacaturebank of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

VacaturesVCWVrijwilligerscaféVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top