Skip to content
Fotocredit: Coos Hübscher

Blauw-Zwart speelt nuttige oefenwedstrijd tegen ASC

Coos Hübscher
3 maart 202350 second read

Trainer Alan Campfens  maakte van de vrije zaterdag dankbaar gebruik om met zijn mannen een oefenwedstrijd te spelen tegen ASC in Oegstgeest. In een gelijk opgaande 1e helft kwam ASC in de 32e minuut vanuit een vrije trap op een 1-0 voorsprong.

De 2e helft hadden de Blauwen een licht overwicht.  Dit resulteerde in de 81e minuut in de gelijkmaker van Calvin de Jongt. Na een fraaie actie op links van Bram Smi in de 86e minuutt werd diens pass door de mee opkomende Quint van der Ploeg tot doelpunt gepromoveerd.

Zo eindigde deze wedstrijd in een verdiende 1-2 overwinning voor de Wassenaarders. De Blauwen zijn klaar om de 2e helft van de competitie voor de prijzen, een periodekampioenschap van de, 2e of 3e periode dan wel een greep naar de titel, te bewerkstelligen. Vast staat dat deze jonge ploeg, momenteel gesteund door een grote, trouwe supportersschare, op weg is naar een spelniveau van 2e klasse.

Morgen staat de lastige uitwedstrijd op het programma tegen Stompwijk’92. Succes!

Tags

Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top