Skip to content
Jongerenwerk Wassenaar
Fotocredit: PR

Jongerenwerk gaat in het voorjaar de straat op met nieuwe fietsen

Manon de Bruijn
3 maart 20232 minute read

Vanaf deze week kun je de jongerenwerkers van gro-up Buurtwerk mogelijk op straat herkennen op hun nieuwe elektrische fietsen. Gro-up Buurtwerk heeft voor alle gemeentes waarin zij actief zijn elektrische fietsen aangeschaft zodat de jongerenwerkers mobieler zijn tijdens hun ambulante rondes. De zwarte fietsen met voorop het gro-up logo zullen ervoor zorgen dat de jongerenwerkers niet meer hun rondes met de auto hoeven te doen. Bij mooi weer zullen zij dan de fiets pakken. Tijdens de ambulante rondes van het jongerenwerk maken de jongerenwerkers contact met jongeren. Het is een laagdrempelige manier om jongeren in de buitenruimtes te leren kennen.

Doordat de jongerenwerkers al zichtbaar en bekend zijn bij de jongeren is de drempel lager, om als zij bijvoorbeeld een vraag hebben over hulp bij zoeken van een bijbaan om dit met hen te bespreken. Het jongerenwerk biedt ook coaching aan jongeren aan die dit nodig hebben. Voor enkelvoudige hulpvragen kunnen zij bij de jongerenwerkers terecht. Dit kan ook zijn als je moeite hebt met het plannen van je huiswerk, of hulp bij het invullen van je vrije tijd. De jongerenwerker staat dan naast je om je hierin te begeleiden. De jongerenwerkers komen bij je thuis, je kunt afspreken op kantoor of tijdens een stukje lopen waar jij je prettig bij voelt. Je kunt ook contact opnemen met het jongerenwerk door een DM te sturen op Instagram. Je kunt ons vinden op de Instagram pagina jongerenwerk_wassenaar.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

Gro- up BuurtwerkJongeren in WassenaarJongerenwerk WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top