Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Tennisclinic voor Walking Football  Blauw-Zwart

Rob Keijzer
3 maart 20232 minute read

Walking Football Blauw-Zwart heeft een bezoek gebracht aan Tennispark De Oude Eik van tennisvereniging de Oude Eik. Naast wandelvoetbal organiseert Walking Football Blauw-Zwart nog tal van een andere activiteiten. Het initiatief komt vaak uit de groep zelf en er zijn meestal genoeg deelnemers die aan de activiteit meedoen. Zo hebben we o.a. een bezoek gebracht aan de Wassenaarse bierbrouwerij Crooked Spider en twee golfclinics gevolgd. Deze keer was het de beurt om een potje te tennissen. Bij Walking Football Blauw-Zwart zitten twee leden die lid zijn van de tennisvereniging de Oude Eik en zij hebben dit plan vorm gegeven. Hier blijkt ook weer dat voetballers een goed balgevoel hebben. De meesten konden een aardig tennisballetje slaan.

We openden die dag met een bakkie koffie en gingen na twee uur tennis met een voldaan gevoel weer naar huis. De Walking Football-groep bestaat momenteel uit 25 leden en elke vrijdagmiddag om 15:00 uur staat er een trouwe groep van rond de 18 deelnemers op het voetbalveld. We starten op verzoek van de groep met een lange warming-up, zodat de spieren lekker warm zijn. Dit gevolgd door bal- en trapoefeningen en uiteraard een partij voetbal.

Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 55 jaar en ouder. Heb je zin om aan te sluiten bij deze gezellige en sociale club, kijk dan op de webstie van Blauw-Zwart onder het kopje Voetbal – Walking Football. Hier staat ook een impressiefilmpje en de nodige info.  

Tags

Blauw ZwartWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top