Skip to content

10 en 11 maart: NLdoet!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
8 maart 20232 minute read

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart kan jij weer meehelpen met leuke activiteiten op NLdoet! Je kan kennis maken, op laagdrempelige wijze, met vrijwilligerswerk, je helpt mee aan een betere, mooiere maatschappij en je hebt ook nog eens een geweldige dag! Ben je benieuwd aan welke activiteiten je mee kan doen en voor welke activiteiten je je nog kan inschrijven? Kijk dan voor het actuele overzicht op www.nldoet.nl.  

Op vrijdag en zaterdag zoekt Scouting De Paauw nog helpende handen voor het verven van de botenloods en het schoonmaken van het clubgebouw.

Op zaterdag kan je helpen met tuinieren in de Pluktuin bij het Wilhelmina Plantsoen. Zo is de tuin weer klaar voor een prachtig lente- en zomerseizoen waar iedereen weer kan genieten van alles wat er groeit en bloeit.
Vind jij het belangrijk dat schoolpleinen vergroenen? Dan kan je zaterdag helpen op het plein van de Jan Baptistschool.

De Plataan zoekt mensen die het leuk vinden om planten te planten. Zodat de bezoekers van De Plataan in de zomer weer heerlijk buiten kunnen zitten en genieten van de tuin. Scouting Van Woesik zoekt helpende handen voor het onderhoud van het clubhuis en de tuin. Daarnaast zorgen ze ook voor een heerlijk hapje en drankje tijdens het klussen! Zodat je een geweldige dag hebt en met een voldaan gevoel weer naar huis gaat.
Sporten is belangrijk, goed onderhouden sportvelden zijn daarbij een must. Help jij mee om het sportveld bij SV Wassenaar weer in topconditie te krijgen?

Wil je meer ook graag een leuke activiteit doen maar kan je niet op 10 of 11 maart? Kijk dan op onze vacaturebank via de QR code of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.


www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

NL DoetVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top