Skip to content

Denk mee over de plek waar gemeente laadpalen gaat plaatsen

11 maart 202339 second read

De komende jaren neemt het elektrisch rijden sterk toe. Daar wil de gemeente op voorbereid zijn. Daarom leggen we alvast parkeerplaatsen vast waar in de toekomst elektrische auto’s kunnen worden opgeladen. Dit doen we met een plankaart waarop je alle geplande laadpalen kunt zien.

Bekijk de kaart(externe link)

Geef je mening

Wat vind jij van ons voorstel om een laadpaal bij jou in de buurt te plaatsen? Laat het ons weten via laadpaal@wassenaar.nl. Zet in het onderwerp van je e-mail het AD-nummer dat op de kaart bij de laadpaal staat bij jou in de buurt. In de mail kun je aangeven of je deze plek geschikt vindt of niet. En je kunt ook een alternatieve plek aangeven. Je kunt tot en met 21 april je reactie geven.

Fotocredit: gemeente Wassenaar

Tags

GemeenteInspraakLaadpalenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top