Skip to content
Fotocredit: PR

Inwoners Voorschoten winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht
13 maart 20232 minute read

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Voorschoten die zojuist bij SBS6 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Iedereen uit het vak Voorschoten won namelijk 500 euro. Ook namen de Voorschotenaren het studiocadeau, een Samsung Galaxy Tablet, mee naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner uit Den Bosch

Guido uit Den Bosch speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 242.000 euro

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.  

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Nieuw: spelpodcast Koffer 23 

Naast het televisieprogramma lanceert de Nationale Postcode Loterij in samenwerking met Tonny Media de nieuwe spelpodcast ‘Koffer 23’. In de fictieve spelpodcast ‘Koffer 23’ kunnen luisteraars Tygo Gernandt helpen om – de door een BN’er gestolen – koffer 23 terug te vinden. Zij maken hiermee kans op 10.000 euro. Onder de verdachten bevinden zich onder anderen André van Duin, Nicolette van Dam en Nasrdin Dchar. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 3 maart.

Tags

Postcode Loterij MiljoenenjachtVoorschotenWinnaars
Gerelateerde artikelen
Back To Top