Skip to content

Naar buiten

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
14 maart 20232 minute read

Het is gezond om buiten te zijn. Je voelt je blijer doordat je meer vitamine D opdoet. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat buiten zijn ook zorgt voor een beter korte termijn geheugen doordat je minder stress ervaart. Je immuunsysteem wordt verhoogd en buiten zijn werkt ontspannend. Toch is de belangrijkste reden om naar buiten te gaan omdat het gewoon leuk is! Wat is er mooier dan ‘s morgens vroeg erop uit gaan met een frisse neus en de reeën in het veld te zien grazen? Daarom hebben wij de leukste vacatures uitgezocht die je in de buitenlucht kan doen.

  • Gezond Natuur Wandelen Wassenaar  is op zoek naar Wandelbegeleiders. Vind jij het leuk om te wandelen en wil  je dit samen doen? Wordt dan wandelbegeleider en trek er op uit! (Vac.E.049)
  • De dierenambulance en hospitaal DH heeft meerdere activiteiten open staan. Zo zijn ze op zoek naar iemand die ambulancechauffeur wilt zijn. Je helpt dieren in nood en krijgt daarvoor een interne opleiding. (Vac.C.021).
    Ook zijn ze op zoek naar iemand die meerdere dingen tegelijkertijd kan doen. Zodat dieren in nood snel geholpen worden. Je gaat dan aan het werk als Centralist (Vac.D.023)
    Ben jij gastvrij en zorg jij dat alles op rolletjes loopt in het dierenhospitaal? Ga dan te Werk als Floormanager! (Vac.D.044)
  • Heb jij groene vingers? Lijkt het jou leuk om kinderen te leren over het verzorgen van de moestuin? Reageer dan op de activiteit Moestuinbeheerder van de Jan Baptistschool (Vac.D.050)
  • Fietsen op een duo fiets kan bij fietsmaatjes Wassenaar. Word jij ook fietsmaatje ? Samen fietsen is leuker dan alleen! (Vac.E.0.56)

Tags

VacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top