Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: WZK Tri-Team

Tri-Team gaat de wereld over!

WZK Tri-Team
14 maart 20232 minute read

Het loopseizoen is in volle hevigheid losgebarsten en het aantal evenementen waar onze leden zijn te vinden, worden er steeds meer! Zondag 4 maart stond in Lisse weer een Z&Z circuit op het programma.  Karin liep de 5km en Erwin was op de 10km paraat, een kleine groep ditmaal die de eer van de club hoog hield. Op het moment dat Karin en Erwin begonnen aan hun loop waren in de hoofdstad van Japan Aniek en Roel al klaar met hun marathon van Tokyo!

Ronald met zijn dikverdiende medaille. Fotocredit: PR

Eindelijk na alle beperkingen konden deze kanjers dan hun loopdroom vervullen in het land van de rijzende zon. Met een prachtige pr op de marathon kwam Aniek over de finish en ook Roel bracht zijn 5e major marathon tot een goed einde. De reis van het koppel was ook in de media niet onopgemerkt gebleven met een prachtig artikel in het AD als resultaat. Zondag jl. stond Den Haag weer in het teken van de cpc loop. Hier stond een grote afvaardiging van WZK Tri-Team aan  de start op de diverse onderdelen. Op de 10km startte Francis samen met haar zoon en onder prima loopomstandigheden, misschien iets teveel wind maar wel droog, kwamen ze samen met een grote glimlach over de finish.

Om 14:30uur was het de beurt aan de lopers op de halve marathon. Hier bestond de equipe van het WZK Tri-Team uit de volgende lopers.  Benjamin en zijn broer, Maarten, Lisa-Jeanne,Mark, Ronald, Andy en zijn vrouw completeerden de afvaardiging uit Wassenaar. Door de binnenstad van Den Haag ging het parcours richting Loosduinen om via Scheveningen weer op het Malieveld te finishen. Het was een zware editie, maar alle lopers hebben hun doelen behaald en daar gaat het om. Volgende week staat alweer de volgende uitdaging op het programma.

In Voorschoten wordt dan de Voorschotenloop georganiseerd als onderdeel van het Z&Z circuit. Wilt u uzelf nu ook uitdagen en gaan trainen voor een leuke wedstrijd of gewoon de beginselen van het hardlopen leren bij een club leuke mensen?

Kom dan eens meetrainen om te zien of het ook wat voor u kan zijn. Op www.Tri-Team.nl vindt u alle ins and outs over onze vereniging. Tot snel!

Tags

HardlopenWassenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top