Skip to content
Fotocredit: PR

Zaterdag 18 maart Landelijke Opschoondag

17 maart 202339 second read

Aanstaande zaterdag is het Landelijke Opschoondag. Ook gemeente Wassenaar doet mee! Jij ook? In het centrum kun je jouw kennis testen over zwerfafval door mee te doen met de live quiz. En wie weet ga jij dan naar huis met een afvalgrijper. We hebben er eentje voor volwassenen en een speciale krokodillen afvalgrijper voor de kids. Je vindt ons zaterdag 18 maart tussen 12.00 en 18.00 ter hoogte van de Langstraat 37. Hopelijk zien we je dan!

De Landelijke Opschoondag is een dag waarop we laten zien dat we samen verantwoordelijk zijn voor een schone leefomgeving. Vrienden, familie, buren en collega’s steken de handen uit de mouwen en maken samen straten, parken, pleintjes of vijvers schoon. Zwerfafval heeft namelijk veel effect op mens en natuur en blijft soms langer liggen dan je misschien van tevoren dacht.

Tags

GemeenteLandelijke OpschoondagSchone leefomgevingWassenaarZwerfafval
Gerelateerde artikelen
Back To Top