Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Daphne den Edel

WZK Tri-Team kleurt Voorschoten paars!

WZK Tri-Team
21 maart 20232 minute read

De Voorschotenloop was op zondag 19 Maart de volgende loop in de Z&Z serie. Voor de 26e keer stonden er deze editie ruim 1200 lopers aan de meet waaronder een grote groep leden van het WZK Tri-Team! Het weer was prima, een goede temperatuur en wat bewolking zorgde voor prima loopomstandigheden.  De gezinsloop was de starter van de dag en het lint van kinderen met ouders en grootouders aangemoedigd door Jip het nijlpaard is altijd een mooi schouwspel.

De verbetenheid op de kindergezichten en de vermoeidheid op de gezichten van de ouders om de kinderen bij te houden is altijd leuk om te zien. Om 11:00 uur was de start voor de lopers op de 10 km en de 10 Engelse mijl (16,1km). Fleur stond na een blessure weer te trappelen van ongeduld om te starten net zoals Caroline die na een operatie door haar Francis weer klaar gestoomd was om de 10 kilometer te volbrengen. Erwin, Benjamin, Ronald, Pieter, Andy en Roald startte ook op de 10. Roald liep een thuiswedstrijd en dat was te merken! De uitstekende parcourskennis van de Voorschotenaar zorgde ervoor dat hij zijn snelste 10km aller tijden liep een geweldige prestatie!

Maar Roald was niet de enige loper want ook Andy liep de klinkers uit de straat en pakte ook een pr op de deze afstand. Maarten liep de 10 Engelse mijl en dat ging op zijn eigen stijl, relaxed en zonder poespas naar een prima tijd. Om kwart over elf mochten de lopers op de 5km naar het startvak voor hun wedstrijd. Lisa Jeanne, Simon, Karin, Marc, Sophie en Quirina waren de clubvertegenwoordigers op deze afstand.

De 3 laatstgenoemde behoren tot het gezin van de Kaa en echtgenoot Marc had samen met dochter Sophie een plan gesmeed om Quirina die na een lange tijd weer begonnen is met het hardlopen vandaag boven zichzelf uit te doen stijgen. Dat lukte doordat dochter Sophie als een ware Daphne Schippers als haas fungeerde voor haar moeder, die het met een enorme dosis wilskracht tot aan de streep volhield. Een mooi slotakkoord aan een prachtige Voorschotenloop voor het WZK Tri-Team. Op dinsdag en donderdag avond word er onder professionele begeleiding getraind voor deze mooie prestaties en u bent hierbij van harte welkom om eens mee te trainen en de sfeer te proeven bij de gezelligste Loopvereniging van Wassenaar.

Zien we u ook eens ? www.WZKTri-Team.nl

Tags

HardlopenVoorschotenloopWaseenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top