Skip to content

Nieuwe Ondernemersavond op 10 mei in De Warenar

Ondernemend Wassenaar
22 maart 20232 minute read

Ondernemers gaan leren van cabaretier en filosoof Paul Smit. Na de spraakmakende en drukbezochte ondernemersavond vorig jaar met Joep van Deudekom en Rob Urgert nodigt Ondernemend Wassenaar alle plaatselijke ondernemers, hun compagnons en levenspartners uit voor een nieuwe gezellige en leerzame bijeenkomst in De Warenar die dit keer op woensdagavond 10 mei wordt gehouden. Voor elke ondernemer in het dorp, die nog geen lid is, een uitgelezen mogelijkheid om vrijblijvend te komen kennismaken met een belangrijke belangenbehartiger en interessant netwerk.

Dit keer komt filosoof en cabaretier Paul Smit langs, die humor met inhoud combineert en ingaat op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding en verandering. Zaken waar iedere ondernemer ook voortdurend mee te maken krijgt en altijd nog meer over kan leren. Wie een voorproefje wil nemen, kan dit filmpje afspelen: https://youtu.be/y4ASl2tT5Pc.

Na een ontvangst met koffie en thee vanaf 19.30 uur brengt Paul Smit gedurende een uur zijn wijsheden met de nodige humor over het voetlicht. Aansluitend kan men onder het genot van een hapje en drankje napraten over het gehoorde en desgewenst nader kennismaken met aanwezige collega-ondernemers. Rond 22.30 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Leden van Ondernemend Wassenaar hebben al een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u o0ndernemer en nog geen lid, maar wilt u deze avond ook bijwonen, stuur dan een email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin de naam en het adres van uw bedrijf, uw eigen naam en de naam/namen van degene(n), die u meeneemt. Doe het wel snel, want de zaalcapaciteit is beperkt en vol = vol.

Foto: Filosoof/cabaretier Paul Smit wil op 10 mei met alle Wassenaarse ondernemers thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding en verandering bespreken in De Warenar (Foto PR)

Tags

Ondernemend WassenaarOndernemersavondPaul SmitTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top