Skip to content
Graaf Willem II VAC Gravinnentoernooi
Fotocredit: Arnaud Roelofsz Fotografie

DVDW Gravinnen Voetbaltoernooi

Graaf Willem II VAC
27 maart 20232 minute read

Graaf Willem II VAC, officiële partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen, bruist van de activiteiten en is zich tevens aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. De meidenteams in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar kunnen uitgebreid gaan worden met nieuwe leden.

Om potentiële leden te enthousiasmeren en de vereniging te leren kennen organiseert Graaf Willem het traditionele DVDW Gravinnen Voetbaltoernooi voor meiden van 7 tot en met 14 jaar.Ga dit jaar de sfeer proeven op woensdag 19 april van 15:30 uur tot 18:00 uur, deelname alleen na inschrijving per email.

Het toernooi is bij uitstek een mooie gelegenheid voor alle meiden die van voetbal houden om gratis kennis te maken met de warme familievereniging met ambitie waar plezier en prestatie al 111 jaar perfect samengaan. De grote meiden- en vrouwenafdeling telt meer dan 250 leden, 15 meidenteams (plus meiden die bij de jongens meespelen) en is daarmee één van de grootste en succesvolste meiden- en vrouwenclubs in de regio.

Ervaring is niet vereist.

Het toernooi biedt de gelegenheid om partijtjes te spelen met bestaande leden, waarbij rekening gehouden zal worden met leeftijdsverschillen.

Bij interesse in het DVDW Gravinnen Voetbaltoernooi óf in een gratis proeftraining kun je je zo spoedig mogelijk inschrijven (uiterlijk 12 april), onder vermelding van je persoonsgegevens en geboortejaar, bij meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl.

DVDW Gravinnen Voetbaltoernooi:

Leeftijd: meiden van 7 tot en met 14 jaar

Datum: woensdag 19 april 2023

Tijdstip: van 15.30 tot 18.00 uur

Locatie: Graaf Willem II VAC

Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 124, 2244 AJ Wassenaar

Tags

Graaf Willem II VACGravinnentoernooiMeidenvoetbalVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top