Skip to content
Fotocredit: PR

GLOW gaat bruggen bouwen!

GLOW Wassenaar
27 maart 202346 second read

Op zondagmiddag 2 april as. is er weer een GLOW party! Een feest voor kinderen van groep 3 t/m 8. Het thema van deze middag is ‘Kom je mee over de brug?’. Het is een middag vol dans, battles en creatieve bouwopdrachten. We gaan met elkaar ontdekken hoe we zelf bruggenbouwers kunnen zijn, als andere kinderen gepest worden, verdrietig zijn of hulp nodig hebben. Net zoals Jezus een bruggenbouwer was en Nieuw Leven bracht, zoals we dat vieren met Pasen.

De kindermiddag wordt georganiseerd op zondagmiddag 2 april as. van 15.00 – 17.00u in het Deijlerhuis.

Dus, zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? En heb je zin in een feestje? Geef je dan snel op via het inschrijfformulier op Facebook.com/glowwassenaar of per e-mail glowwassenaar@gmail.com.

GLOW is een initiatief van enthousiaste ouders die activiteiten voor kinderen organiseren waar geloof, liefde en ontmoeting centraal staat. Bij GLOW is elk kind welkom, worden vriendschappen gebouwd en hebben we plezier.

Tags

Bruggen bouwenGlow PartyGlow WassenaarKinderactiviteitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top