Skip to content
Fotocredit: PR

Wie wil er beginnen met hardlopen?

Pim Aerts
27 maart 202347 second read

Doe dan mee aan de beginnerscursus hardlopen! Op dinsdag 18 april 2023 gaan we opnieuw van start. In samenwerking met Start to Run van de Atletiekunie geeft Loopgroep de Wassenaarse Slag deze cursus speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een gediplomeerde trainer op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek, voeding en het voorkomen van blessures. Kijk op www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/20371-start-to-run/ en schrijf je in! De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur. Verzamelen is in de kantine van voetbalclub Blauw Zwart.

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStart to RunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top