Skip to content

Vrijwilligersacademie

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
28 maart 20232 minute read

Als je vrijwilliger bent bij of via de Vrijwilligerscentrale Wassenaar heeft dat vele voordelen. Zo doe je niet alleen super leuk vrijwilligerswerk, maar kan je ook gebruik maken van leuke kortingen met je vrijwilligerspas bij verschillende ondernemers in het dorp. Daarnaast worden er ieder jaar ook diverse leuke activiteiten georganiseerd en is er de vrijwilligersacademie.

Via onze vrijwilligersacademie kunnen vrijwilligers zich inschrijven voor verschillende cursussen, lezingen en workshops. Zo zijn er trainingen die door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar zelf worden gegeven, maar ook trainingen door o.a. Fonds 1818, PEP Den Haag en andere organisaties. Zo kan jij als vrijwilliger of coördinator van vrijwilligers je verdiepen op het vlak waar je vrijwilligerswerk voor doet. En vergaar je ook meer kennis voor jezelf.

Zo wordt er in april een training geven door Fonds 1818 over vrijwilligerswerving. Vrijwilligerscentrale Wassenaar zorgt op 17 april voor een cursus AED. Als vrijwilliger maak je het verschil! Met deze training maak jij helemaal het verschil! Voor deze cursus zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. En vol=vol dus wees er snel bij!

Op 11 en 15 mei organiseert de VCW een cursus Vrijwilligersmanagement anno nu: vinden en binden van vrijwilligers. Tijdens de cursus krijg je diverse handvaten en tips voor het werven van vrijwilligers.

Om mee te kunnen doen aan de cursussen, trainingen  en workshops moet je wel in het bezit zijn van een vrijwilligerspas. Deze kan je aanvragen via de coördinator  van de organisatie waar jij vrijwilligerswerk doet.

Voor het totale aanbod van de vrijwilligersacademie kan je onderstaande QR code scannen. Never stop learning!

Tags

Trainingen en cursussenVCWVrijwilligersacademieVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top