Skip to content

Maak het verschil!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
4 april 20232 minute read

Zet jij je graag in voor mensen? Maak jij het verschil en heb jij tijd voor leuke activiteiten?  Kijk dan eens bij onderstaande vacatures. Sommige activiteiten zijn ook nog eens flexibel in te plannen zodat ze goed in jouw tijdschema passen. Zo is er altijd wel iets leuks te doen voor iedereen!

  • Stichting SMOW is op zoek naar een planner voor Automaatje. Als planner maak je een match tussen deelnemer en chauffeur. (Vac.B.133)
  • Wil jij er graag zijn voor mens en dier? De dierenbescherming wil graag versterking voor de functie Dier-Sociaal Medewerker. (Vac.D.051)
  • Allegoeds Vakanties is op zoek naar verschillende talenten. Wil jij je talenten inzetten als coördinator, chauffeur, vakantiebegeleider, wakende nachtwacht of oproepvrijwilliger. Dan komen we graag met je in contact! (Vac.K.016)
  • Foxtaal heeft plaats voor een klassenassistent. In kleine groepjes motiveer je cursisten om Nederlands te spreken. Je ondersteunt de docent dus je bent niet verantwoordelijk voor de inhoud van de les. (Vac.M.080)

Wil jij in gesprek onder het genot van een kopje koffie met onze consulenten en andere vrijwilligers ontmoeten? Je kan hier ook terecht met al je vragen, ook over o.a. de vrijwilligersacademie. Kom naar ons gezellige Vrijwilligerscafé iedere 2e donderdag van de maand. De volgende staat gepland op 13 april! Tot dan!

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top