Skip to content
Fotocredit: PR

Repair Café Wassenaar 12 april

Repair Café
7 april 202344 second read

Op 12 april bent u van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar, met kapotte spullen zoals kleding, klein houtwerk, een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, waterkoker, tuinmachine…. “Waardeer het, repareer het!”, goed voor het behoud van uw spullen en goed voor het milieu!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur, en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de grote gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt na afloop gewaardeerd.

En goed nieuws: over twee weken zijn we een keer extra open voor u, op woensdag 26 april!

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand, de volgende keer (extra) op 26 april, daarna 10 mei.

Tags

Kapotte spullenRepair CafeReparatieTweede levenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top