Skip to content

De vrijwilligerspas

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
11 april 20232 minute read

Ben jij al in het bezit van onze vrijwilligerspas? Nee? Vraag hem dan gelijk aan bij de coördinator van de organisatie waar jij vrijwilligerswerk doet.  Op vertoon van deze pas krijg je bij diverse winkeliers en ondernemers een aantrekkelijke korting. Ook kan je, met deze pas, je opgeven voor verschillende (gratis) cursussen, thema-avonden en workshops bij onze vrijwilligersacademie. Daarnaast organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar ook leuke evenementen en activiteiten waar je aan deel kan nemen als je in bezit bent van de vrijwilligerspas.   

Zo hebben we vorig jaar leuke gratis funworkshops georganiseerd op diverse locaties door Wassenaar, vrijwilligersprijzen en diverse andere bijeenkomsten.
Op zondag 1 oktober organiseren wij een groot feest in theater de Warenar waar je bij wilt zijn! De Vrijwilligerscentrale Wassenaar pakt uit want dit jaar bestaan we 40 jaar! En dat moet gevierd worden. Wat het programma precies  gaat worden houden we nog even geheim, maar dat het spectaculair gaat worden is zeker!

Goed om te weten en om te noteren in je agenda:

  • Op 13 april ben je van harte welkom in bij ons vrijwilligerscafé van 10.00 tot 11.00 uur in de VCW ruimte van het Van Heeckerenhuis. Ontmoet andere vrijwilligers en onze consulenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden omtrent vrijwilligerswerk.
  • Bezoek ons en vele andere vrijwilligersorganisaties op de oranjemarkt op het marktterrein op de Berkhei op 27 april. We laten je graag kennis maken met ons nieuwe vrijwilligersplatform waar je terecht kan als je af en toe wilt helpen, maar je niet vast wilt zitten aan 1 organisatie!
  • Geef jezelf nu ook alvast op bij onze vrijwilligersacademie voor de workshop Vrijwilligersmanagement anno nu: Vinden van vrijwilligers op 11 mei en de workshop Vrijwilligersmanagement anno nu: Binden van vrijwilligers op 1 juni!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerspasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top