Ga naar hoofdinhoud
SMOW
Fotocredit: PR

Laat geen geld liggen – Weet jij waar je recht op hebt?

13 april 202357 second read

Check of je in aanmerking komt voor financiële steun! Heb jij een laag inkomen uit werk of een uitkering? Of ontvangt u als oudere alleen AOW zonder aanvullend pensioen of een laag aanvullend pensioen? Dan zijn er financiële regelingen die je kunt aanvragen zoals huur- en zorgtoeslag en ook minimaregelingen vanuit de gemeente. Ook het doen van aangifte inkomstenbelasting kan wat opleveren bijvoorbeeld als je zorgkosten hebt betaald die je niet vergoed hebt gekregen. Voorkom Schulden. Kijk voor meer informatie op: www.BerekenUwRecht.nl.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen hiervan of bij het maken van een maandoverzicht van je inkomsten en uitgaven of wil je gewoon eens praten over je geldzaken? Aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak. Wat het kan opleveren: meer te besteden, minder risico op schulden en  rust in je hoofd. We doen dit graag samen met jou. Onze hulp is kosteloos.

Vragen of informatie

Neem contact op SMOW geldzaken Tel: 070 511 2226 (9.00 – 14.00 uur) of stuur een e-mail naar: info@smowassenaar.nl.
SMOW geldzaken is onderdeel van het Sociaal Team Wassenaar.

van Heeckerenstraat 2

2242 GX Wassenaar

070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)

info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

hulpSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top