Skip to content
Fotocredit: WZK Tri-Team

Sandra Odijk nieuwe voorzitter WZK Tri-Team

WZK Tri-Team
13 april 20232 minute read

Dinsdagavond 11-4-2023 vond in de clubruimte van het WZK Tri-Team de jaarlijkse Algemene Leden vergadering plaats. Een bijzondere ledenvergadering, zo zou later op de avond blijken voor de 40 leden en donateurs die aanwezig waren. Voorzitter Ronald Sijsenaar  heette alle aanwezigen van harte welkom en na in vogelvlucht het loopjaar 2022 te hebben doorgenomen, gaf hij het woord aan penningmeester Bas van Staalduinen die zijn financiële jaarverslag aan het publiek voorlegde en door middel van een mooie presentatie duidelijk maakte dat de club er financieel prima voorstaat.

De kascontrole commissie had geen onregelmatigheden gevonden in de boekhouding en met een groot applaus werd Bas bedankt voor  zijn vakmanschap waar de club nog 1 jaar gebruik van mag maken. Bas mag nog even door met de begroting voor dit jaar en nadat deze ook unaniem was aangenomen kon Bas niet meer dan tevreden zijn. Na het financiële reilen en zeilen behandeld te hebben, nam Ronald het woord over zijn opvolging.

Na 5 jaar voorzitter te zijn geweest vond hij het mooi geweest en had hij ruim voor de vergadering aangegeven te willen stoppen met het hanteren van de voorzittershamer. Gelukkig voor het Tri-Team was de zoektocht naar een nieuwe voorzitter van korte duur want in de persoon van Sandra Odijk was al snel een nieuwe voorzitter gevonden. De vergadering ging met grote meerderheid akkoord met de voordracht van Sandra en onder groot applaus voor Ronald, wisselde de voorzittershamer van hand. Sandra gaf in haar maidenspeech aan mooie plannen te hebben voor de club en dit samen met bestuur en leden graag te willen uitvoeren. Na de verplichte onderdelen, nam Marc van de Kaa het woord en riep Huug van Veen en John Gras naar voren.

Deze heren zijn leden van het eerste uur en de hand en spandiensten die zij verricht hebben voor de club zijn ontelbaar. Dat heeft het bestuur dan ook doen besluiten om John en Huug voor te dragen als Lid van Verdiensten van de club, iets waar de vergadering van harte mee akkoord ging! Marc was nog niet klaar en riep ook, inmiddels oud voorzitter, Ronald naar voren. Ook hij werd benoemd als Lid van Verdiensten voor zijn vele werk.

Na een rondgang langs de diverse commissies en de rondvraag tot slot kwam er een einde aan de Algemene Leden Vergadering van het WZK Tri-Team en werd de avond met een hapje en een drankje afgesloten.

Tags

BestuurswisselingHardlopenNieuwe voorzitterWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top