Skip to content

Denk mee over WarmtelinQ

WarmtelinQ
14 april 20232 minute read

Nederland werkt aan een duurzame toekomst, waarbij minder fossiele energie wordt gebruikt. Hiervoor zijn nieuwe manieren nodig om woningen en gebouwen op een duurzame manier te verwarmen. WarmtelinQ werkt samen met de provincie Zuid-Holland aan de aanleg van een ondergrondse warmteleiding door een groot deel van de provincie. Deze warmwaterleiding kan de restwarmte uit de Rotterdamse haven vervoeren, zodat de restwarmte kan worden gebruikt voor het verwarmen van huizen en bedrijven. Restwarmte is warmte die vrijkomt bij fabrieksprocessen en nu veelal in de lucht en water terechtkomt. WarmtelinQ wordt niet direct op gebouwen aangesloten, maar is een hoofdtransportnet. De gemeente bepaalt of en wanneer wijken worden aangesloten op dit netwerk.

WarmtelinQ en de provincie Zuid-Holland zijn bezig met de plannen voor een warmteleiding tussen Rijswijk en Leiden en willen hier graag de inwoners van Zuid-Holland bij betrekken. Zij zijn benieuwd naar uw ideeën over WarmtelinQ en uw ervaringen met het project tot nu toe. Kent u het project WarmtelinQ? Heeft u bijvoorbeeld al een keer meegedacht of wilt u input geven voor de ontwikkeling en aanleg van deze leiding? En wilt u op de hoogte en betrokken blijven bij dit project? We horen het graag!

Wilt u eerst meer weten voordat u de vragen beantwoordt? Meer informatie over WarmtelinQ vindt u hier.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten.

Tags

Provincie Zuid HollandVragenlijstWarmteleidingWarmtelinQWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top