Skip to content
Fotocredit: Coos Hübscher

Feest bij Blauw-Zwart na behalen periodetitel

Henk Goulooze
14 april 20232 minute read

Blauw-Zwart vierde het afgelopen weekeinde feest. Zonder zelf te spelen werd een dik verdiende periodetitel binnengehaald. Deze titel over de tweede speelperiode in de derde klasse geeft de ploeg van trainer Alain Campfens en hoofdsponsor Lagerberg Verhuisgroep aan het einde van dit voetbalseizoen recht op promotiewedstrijden voor de tweede klasse bij de amateurs.

De Wassenaarse Schulpwei-bewoners moesten voor de beloning van hun goede voetbal gedurende de afgelopen maanden wachten op de inhaalwedstrijd tussen de twee koplopers in de derde klasse: Aarlanderveen (al in het bezit van de periodetitel voor de eerste periode) en Nieuwkoop. Afgelopen zaterdag waren deze beide concurrenten van Blauw-Zwart voor de leiding in de derde klasse zo vriendelijk om met 2-2 gelijk te spelen. Met als resultaat: Aarlanderveen slaat de aanval door Nieuwkoop op de koppositie af, feestelijk vuurwerk van vele naar Aarlanderveen gereisde Wassenaarse supporters en de Blauwen die volop meedoen voor de strijd om de leiding en rechtstreeks promotie, want de beide Groene Hartploegen verspeelden dure punten ten opzichte van Blauw-Zwart.

Terecht was voorzitter André van Herk voor de stralende supportersschare in de Blauw-Zwart-kantine meer dan tevreden met zijn vlaggenschip dat nu immers twee ijzers in het vuur heeft voor een sportieve stap omhoog. En om het voor de Wassenaarse ploeg nog eens extra spannend te maken staat voor zaterdag 22 april de uitwedstrijd tegen Aarlanderveen op het programma!

Tags

Blauw ZwartPeriodetitelVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top