Skip to content
Fotocredit: Protestantse Gemeente Wassenaar

Kerkdienst op zondag, 16 april 2023 om 10.00 h in de Dorpskerk van Wassenaar

Protestantse Gemeente Wassenaar
14 april 202346 second read

Na de Paasmorgen staat in deze dienst de discipel Thomas centraal. Thomas had moeite te geloven dat Jezus was opgestaan en wilde een bewijs daarvan. Ons gezegde “een ongelovige Thomas” komt daar vandaan. In deze dienst zal voorgaan dominee J.A.D. van der Boon. Verder wordt medewerking verleend door Rijk Jansen, cantororganist, en mezzo sopraan Caroline Strating. In een muzikaal intermezzo zullen zij het prachtige Les Angélus Op. 57 Au Soir van Louis Vierne ten gehore brengen.

De dienst wordt afgesloten met het samen zingen van het lied “Aan U behoort, o Heer der heren, de aarde met haar wel en wee, de steile bergen, koele meren, het vaste land, de onzekere zee. Van U getuigen dag en nacht. Gij hebt ze heerlijk voortgebracht.

Voor de kinderen is er kindernevendienst. Na de kerkdienst wordt er koffie en thee geserveerd. Iedereen is van harte uitgenodigd deze dienst bij te wonen.

Caroline Strating. Fotocredit: PR

Tags

Caroline StratingkerkdienstenProtestantse Gemeente WassenaarSopraanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top