Ga naar hoofdinhoud

Koningsdagborrel Ronde Tafel voor Leergeld Wassenaar 

Ronde Tafel Wassenaar
18 april 202351 second read

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert de Ronde Tafel Wassenaar op Koningsdag wederom de gezelligste borrel van het dorp op het Plein in Wassenaar. Vanaf 13 uur kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden geproost op de verjaardag van onze Koning. De rasechte Wassenaarse DJ Yorrick zal zijn kunsten achter de draaitafel vertonen en ook voor de kinderen is er uiteraard vermaak. 

Dit jaar zal de opbrengst van de borrel, georganiseerd door de Ronde Tafel Wassenaar, ten goede komen aan Stichting Leergeld Wassenaar. Het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen is een kernopdracht van Leergeld Wassenaar. Het doel van deze Stichting is dan ook om zoveel mogelijk kinderen uit gezinnen met minimale financiele middelen (tot 130% van de bijstandsnorm) in de gemeente Wassenaar te laten meedoen aan activiteiten op het vlak van onderwijs, sport, cultuur of welzijn.  

Kom langs, neem vrienden mee en geniet van de gezelligheid en sfeer en steun samen tevens Stichting Leergeld Wassenaar. Tot Koningsdag!  

Tags

BorrelKoningsdagLeergeld WassenaarRonde Tafel WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top