Ga naar hoofdinhoud
Benjamin Levie op weg richting finish. Fotocredit: PR

Benjamin Levi WZK Tri-Team Topper

WZK Tri-Team
19 april 20232 minute read

Zondag 16 april was de dag dat Benjamin Levi, samen met zijn broer Diederick, de marathon van Rotterdam tot een goed einde wist  te brengen. Aan deze knappe prestatie ging een lange weg van trainen vooraf. Met een schema van trainer Pieter en door Benjamin zelf wat gepersonaliseerd waren hij en zijn broer er helemaal klaar voor. De marathon liep ondanks de aanwezige bewolking voor Benjamin als een zonnetje en met een gemiddeld tempo van 4:48 per km kwam de finish rap dichterbij. Maar de marathon is keihard voor alle atleten en ook Benjamin ondervond dit door kramp in zijn benen te krijgen na 39 km. Benjamin rechtte zijn rug en liet zich niet klein krijgen door dit ongemak.

Met een fantastisch nieuw pr liep hij onder het finishdoek op de Coolsingel door. “Het was een leuk feestje!” aldus onze topper. De halve van Leiden is waarschijnlijk het volgende doel van Benjamin en een marathon in het buitenland staat ook op het verlanglijstje! Go Benjamin! Ook broer Diederick voltooide de marathon. Van Rotterdam gaan we naar Aarlanderveen waar midden in het groene hart Roald van Borsselen klaar stond voor de Drie Molenloop. Hij was daar niet alleen, Justin, Florian, Stijn, Joris en Gunnar- Anders, allen studenten van het dispuut Fraternitas, waren ook van de partij. Zij hadden, in opdracht van de Haagsche Studenten Vereniging, een stunt bedacht en wel het lopen van een 5 km in volledige studentenuitrusting. Dat wil zeggen jasje, dasje en een meter bier in de handen!

De groep trok veel bekijks van de toeschouwers die de deelname van de studenten zeer konden waarderen. Het meegedragen bier haalde de finish niet, maar Roald en de studenten wel en daar moest na afloop even op gedronken worden! Gedronken werd er ook in Zuid-Limburg, maar dan sportdrank, waar de Tri-Team trappers, te weten: Aniek, Esther, Roel, Dimitri en Bas de Amstel Gold Race voor tourrenners hebben gereden. 150 kilometer over de heuvels en door de dalen van dit prachtige stukje Nederland vergen veel eten en drinken onderweg om het tot een goed einde te kunnen brengen. Dat fietsen en lopen goed samen gaan, dat bewezen deze kanjers maar weer eens.

Wordt u enthousiast van deze leuke belevenissen van onze leden, kom dan eens gezellig meetrainen op dinsdag of donderdagavond. Kijk op onze site www tri-team.nl en meld u aan! We zijn ook nog op zoek naar  geschoolde trainers voor onze loopgroepen.

Tags

HardlopenMarathon van RotterdamWassenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top