Ga naar hoofdinhoud

Genomineerden Wassenaarse Cultuurprijs – Wie zijn genomineerd in de categorie Jongeren?

Stichting Wassenaarse Cultuurprijs
20 april 202346 second read

De Wassenaarse Cultuurprijs, de naam zegt het al, gaat over cultuur. Cultuur in de breedst mogelijke zin van het woord: schilderen, muziek maken, toneel, verhalen of gedichten schrijven, fotografie of dans of welk cultureel initiatief dan ook.

Alle inzendingen worden door een vakkundige jury onder leiding van Yvette van Caldenborgh beoordeeld. Hierbij wordt met name gekeken naar binding met Wassenaar, talentontwikkeling, innovatief karakter en originaliteit.

De prijzen bestaan uit een geldbedrag. Voorwaarde is in alle gevallen dat het geld zo besteed wordt ten behoeve van culturele ontwikkeling en/of ondersteuning hierin. De inschrijvingstermijn eindigt op 1 mei. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 13 mei, vanaf 15.00 uur in raadhuis De Paauw.

Genomineerden

In de komende dagen worden alle genomineerden in alle categorieën (Jongeren, Jongeren – Groep en Volwassenen) bekendgemaakt. Hieronder treft u de genomineerden in de categorie Jeugd: Carmen Koenders, Christina Babajeva, Jayson van den Oever, Lenn Engels, Mae Saarloos en Mark van Damme.

Tags

GenomineerdenGroepenJongerenVolwassenenWassenaarWassenaarse Cultuurprijs
Gerelateerde artikelen
Back To Top