Skip to content
Fotocredit: Winkels in Wassenaar

Programma voor Koningsdag in het centrum!

Winkels in Wassenaar/Centrummanagement
20 april 20232 minute read

Koningsdag is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Nederlanders de verjaardag van de koning vieren. Op donderdag 27 april wordt dit feest groots gevierd in het centrum van Wassenaar. Er zijn verschillende activiteiten gepland, zodat er voor iedereen iets te beleven valt.

Het feest begint om 10.00 uur met de traditionele Wassenaarse koffietafel, aangeboden door de Centrum-Ondernemers. Bij La Casita aan de Van Hogendorpstraat 139 kun je gezellig een kopje koffie drinken met iets lekkers en andere Wassenaarders ontmoeten.

Om 11.00 uur gaat de King’s Dayparty van start bij Van Veen aan Plein 14. Deze feestelijke borrel wordt georganiseerd door de Ronde Tafel en de opbrengst komt ten goede aan Stichting Leergeld Wassenaar. Naast gezelligheid en lekkere hapjes, zal DJ Yorrick de muziek verzorgen. Ook voor kinderen is er vermaak.

Vanaf 13.00 uur kun je bij Me Gusta aan de Van Hogendorpstraat 16A genieten van de pianoklanken van Carl Groeneveld. Hij zal lovesongs, rockklassiekers, Nederpop, 80’s favourites en meer ten gehore brengen. Om 16.00 uur treedt de band ‘De Bend’ op en brengen zij de Van Hogendorpstraat in tropische sferen. Verder zijn er vele kramen van de Wassenaarse centrum-ondernemers en natuurlijk gezelligheid bij de horeca.

De hele dag door is het feest bij Pops aan de Langstraat 121. Deejay Vince zal voor de muzikale omlijsting zorgen en er is een springkussen en oud-Hollandse spelletjes met scouting van Woesik voor de kinderen.

Vanaf 15.00 uur kun je bij La Casita aan de Van Hogendorpstraat 139 genieten van swingende muziek van de band ‘New Latin Sound’ en een DJ in dezelfde stijl.

Bij Rickie’s Feest aan de Kerkstraat 5 trapt de populaire zanger Jair de Groot om 15.00 uur af. Daarna zullen de Gebroeders Meskers en Feest DJKcrix het koningsdagfeest compleet maken.

Bij Restobar Chester aan de Langstraat 10 kun je van 15.30 uur tot 18.30 uur genieten van de buitenbar, grill en de band ‘Midnight Rambler’ op het eigen terras.

Al met al belooft Koningsdag in het centrum van Wassenaar een groot feest te worden met activiteiten voor jong en oud. Kom gezellig langs en vier deze speciale dag samen met andere Wassenaarders!

Tags

CentrummanagementFeestKoningsdagProgrammaWassenaarWinkels in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top