Skip to content
Fotocredit: Run for Rio

Poldercross op 25 augustus door 30 sloten

Leo Bellekom
21 april 20232 minute read

De achtste poldercross in Wassenaar komt er aan; na een aantal coronajaren kan er eindelijk weer aan het grote spektakel worden deelgenomen. Vrijdag 25 augustus gaat dit festijn van start en de inschrijving is al op korte termijn, namelijk zaterdag 13 mei a.s. De eerste sloten zijn al verkend en dat het een mooi parcours gaat worden, dat is zeker!!

Het bestuur van de stichting Run for Rio gaat in samenwerking met Arnold den Hollander deze achtste poldercross organiseren. Er wordt wederom in 2 rondes gelopen; om 18.30 uur start de jeugd tot 16 jaar en om 19.30 uur volgen de deelnemers vanaf 16 jaar. Let op want VOL IS VOL, dus wees er snel bij en vergeet niet de inschrijving op 13 mei. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u inschrijven bij boerderij den Hollander aan het Ammonslaantje 40. Voor de prijs van 7 Euro staat u een mooie route te wachten met uiteraard veel bagger en meerdere sloten (let op: wel contant betalen).

U kunt ook inschrijven voor andere personen, echter wel met een ingevuld en ondertekend formulier. Natuurlijk wordt er tijdens en na de poldercross gezorgd voor de innerlijke mens en is ook voor de toeschouwers een hapje en een drankje te koop. Het terrein van de familie den Hollander staat garant voor een gezellige afsluiting met uiteraard een lekker muziekje.

Hierbij nog even ter herinnering de winnaars van de laatste keer, in 2019:

Jongens: 1.Frank vd Riet 2.Nick de Jong 3.Gyan vd Woude

Meisjes: 1.Ilse Knevel 2.Babel van Andel 3.Brigitte Franken

Heren: 1.Thijs den Hollander 2.Tim de Groot 3.Jeroen Verhart

Dames: 1.Michelle Bellekom 2.Brigitte Franken 3.Esma Hoogendijk

Verdere informatie is te vinden op de website van de stichting Run for Rio: www.runforrio.com en op facebook. Hier is ook het inschrijfformulier te vinden. U kunt ook bellen met Leo Bellekom, tel.06-43265500  of John Schrader, tel 06-83114497.

Op het terrein zullen toiletten en een omkleedruimte aanwezig zijn. Mis dit unieke spektakel niet en schrijf snel in voor een leuke avond gezelligheid en plezier!

Tags

PoldercrossRun for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top