Skip to content
De prijswinnaars op een rij, in het midden kampioen Artur Margaryan, rechts voorzitter Joop Beijersbergen. Fotocredit: PR

Spannende slotronde in Schaakkampioenschap van Wassenaar

21 april 202353 second read

Maandag was de laatste ronde van het Open Schaakkampioenschap van Wassenaar, georganiseerd door Schaakvereniging Wassenaar. De strijd om de eerste plaats was al in de vorige ronde beslist: Artur Margaryan was met 6 punten uit 6 partijen niet meer in te halen. De strijd om de tweede plaats was echter nog niet gestreden. Uiteindelijk eindigden meerdere spelers op 5 punten, en moesten de zogenaamde weerstandspunten uitsluitsel bieden.

Hierdoor kon Hugo Quaak de tweede (geld)prijs in ontvangst nemen. Artur eindigde na een remise tegen Joop Beijersbergen ongeslagen op plaats 1 en kreeg niet alleen een geldprijs maar ook een mooie beker. Een uitgebreid verslag volgt volgende week.

Na de laatste interne competitieronde in april blijft de schaakclub open. Vanaf maandag 1 mei kan iedereen (leden en niet-leden, jong en oud) die eens gezellig een partijtje wil schaken langskomen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De zomercompetitie staat onder leiding van Eric van Marel. De deur van het Deijlerhuis, Hofcampweg 3, staat elke maandag open vanaf 19.00 uur.

Onderschrift foto:

De prijswinnaars op een rij, in het midden kampioen Artur Margaryan, rechts voorzitter Joop Beijersbergen.

Tags

Open SchaakkampioenschapSchaakvereniging WassenaarSchakenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top