Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: SV Snel&Lenig

Succesvol turntoernooi voor de turnsters van SV Snel&Lenig

SV Snel & Lenig
24 april 20232 minute read

Afgelopen zaterdag 22 april hebben turnsters uit de selectie en plusklas van SV Snel&Lenig deelgenomen aan het Turn2Win-toernooi in Sommelsdijk. Aan dit toernooi kunnen verschillende leeftijden in verschillende niveau’s meedoen. Ook de jongste meiden uit de plusklas konden deelnemen.

Zij waren dan ook als eerste aan de beurt op de vroege zaterdag ochtend. De jongste pupillen waren zelfs pas 7 jaar oud. Voor Emily, Jeveah, Elise, Frederieke, en Ollie was de eerste wedstrijd en extra spannend. Marley en Phila deden voor de tweede keer mee aan een wedstrijd, maar ook voor hun was het toch weer even spannend. Alle meiden hebben het onwijs goed gedaan. Jeveah wist met haar oefeningen zelfs een derde plaats te behalen.

Ook de selectieturnsters kwamen in actie, met weer veel medailles als resultaat. Een eerste plaats werd behaald door Tess, Kyra en Carolina, een tweede plaats was voor Carly en een derde plaats voor Kelly en Haylee. Ook Lara en Kayla hebben het super goed gedaan maar behaalde helaas geen podiumplaats.

Alle meiden hebben het super goed gedaan, zij het harde trainen van de afgelopen tijd heeft vruchten afgeworpen en er werden veel nieuwe elementen geturnd. De trainsters zijn trots en kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag.

Tags

Snel en LenigTurnenTurntoernooiWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top