Skip to content
Archieffoto.

Hubert Schokker (CDA) vertrekt naar Voorschoten

27 april 202350 second read

Hubert Schokker, huidig fractievoorzitter van het CDA in de Wassenaarse gemeenteraad en voormalig wethouder, vertrekt naar Voorschoten. Daar neemt hij de wethouderszetel in die na het vertrek van CDA-wethouder René Zoetemelk is vrijgekomen.

Schokker, die van 2018 tot en met 2022 als wethouder Financiën zitting had in het college in Wassenaar, gaat zich in Voorschoten bezighouden met Openbare ruimte, Sport en de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO).

Ik vind het een grote eer dat ik voorgedragen word als wethouder van de gemeente Voorschoten. Een prachtige gemeente die ik al van jongs af aan goed ken. De afstand vanuit mijn woning in Wassenaar is prima te doen op de fiets en ik ga liever persoonlijk met mensen in gesprek, dan dat ik dat digitaal doe”, zo stelt Hubert Schokker.

De CDA-fractie in Voorschoten zegt blij te zijn met zijn kandidatuur en ziet in Hubert Schokker een wethouder die doortastend en constructief is met een verbindende instelling. In mei stemt de Voorschotense gemeenteraad over zijn aanstelling als wethouder.

Bron: CDA Voorschoten

Tags

GemeenteraadHubert SchokkerVertrek
Gerelateerde artikelen
Back To Top