Skip to content

Genomineerden Wassenaarse Cultuurprijs – Wie zijn nog meer genomineerd in de categorie Jongeren?

Wassenaarse Cultuurprijs
29 april 202355 second read

De Wassenaarse Cultuurprijs, de naam zegt het al, gaat over cultuur. Cultuur in de breedst mogelijke zin van het woord: schilderen, muziek maken, toneel, verhalen of gedichten schrijven, fotografie of dans of welk cultureel initiatief dan ook.

Alle inzendingen worden door een vakkundige jury onder leiding van Yvette van Caldenborgh beoordeeld. Hierbij wordt met name gekeken naar binding met Wassenaar, talentontwikkeling, innovatief karakter en originaliteit.

De prijzen bestaan uit een geldbedrag. Voorwaarde is in alle gevallen dat het geld zo besteed wordt ten behoeve van culturele ontwikkeling en/of ondersteuning hierin. De inschrijvingstermijn eindigt op 1 mei. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 13 mei, vanaf 15.00 uur in raadhuis De Paauw.

Genomineerden

Onlangs zijn de eerste genomineerden in alle categorieën (Jongeren, Jongeren – Groep en Volwassenen) bekendgemaakt. De oproep om in te schrijven voor de Wassenaarse Cultuurprijs heeft nieuwe nominaties opgeleverd. Hieronder treft u alle nieuwe genomineerden in de categorie Jongeren (12 – 18 jaar). Dat betreft: Anouk Brouns, Britte Engels, Marcel Sutedja, Sophie Timmermans, Isabel van Eps, Rachel Mountain, Himaye Uvage Don, Sjimmie Buis, Julia Kal, Dominic Törnquist, Genevieve Törnquist en Floor Slats.

Tags

GenomineerdenJongerenWassenaarWassenaarse Cultuurprijs
Gerelateerde artikelen
Back To Top