Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Walking Football Blauw-Zwart succesvol op toernooien

Blauw Zwart
29 april 20232 minute read

Vrijdag 21 april 2023 namen twee teams van Walking Football Blauw-Zwart deel aan twee verschillende toernooien. Het “Kings Day” toernooi vond plaats op het mooie complex van V.V.S.B. in Noordwijkerhout. Na de koffie met zelfgemaakte cake van onze Anneke werden er twee wedstijden achter elkaar gespeeld die met goed voetbal helaas verloren werden. Na de lunch waren er nog vier wedstrijden waarin het uiterste van de spelers werd gevraagd.

Walking Football Blauw Zwart was het enige team met drie dames die zich kranig hebben geweerd in het toch wel fysieke spel van de tegenstanders. Tijdens de prijsuitreiking (4e van de 7 deelnemende teams) een kleine versnapering en huiswaarts gekeerd. Terwijl het WF-team op het toernooi bij VVSB al halverwege was moest het andere team nog starten op het toernooi bij SEV. Ook hier was Walking Football  Blauw-Zwart het enige team met dames. Mogelijk heeft dit geleid tot onderschatting van de herenteams. De eerste wedstrijd eindige in een 4-4 gelijkspel. Toch mooi dachten wij. We waren al tevreden met een punt.

Vervolgens werd er gewonnen met 5-3 en 5-4. Met zeven punten uit drie wedstrijden waren we onverwachts toernooiwinnaar. Hoewel het bij Walking Football niet gaat om winst of verlies, maar om lekker in beweging te  zijn en plezier hebben telt deze eerste plaats voor ons wel. Echt, de dames wandelde het vuur uit hun sloffen en de mannen gingen hierin mee. Bij SEV werden we getrakteerd op een drankje en heel veel bitterballen. Voor beide teams was het een vermoeiende, maar toch geslaagde dag.

Heb je zin om aan te sluiten bij deze gezellige en sociale groep? De info vind je www.blauwzwart.nl. Onder het kopje Voetbal staat ook een rubriek Walking Football.

Tags

Blauw ZwartWalking FootballWassenaarwedstrijdverslag
Back To Top