Skip to content
Fotocredit: Unity.NU

Wassenaarse talkshow ‘Bij Ellen’ start bij Unity.NU

Unity.NU
30 april 202350 second read

De Wassenaarse journaliste Ellen Klaver start deze week met haar eigen talkshow op de streekomroep Unity.NU. Om de week praat zij met spraakmakende gasten uit het dorp. In de eerste aflevering staan verhalen uit de Tweede Wereldoorlog centraal. De geboren en getogen Wassenaarders Harry Vogels en Peter Knijnenberg vertellen verhalen aan de hand van de boeken die zij schreven en over het onderzoek dat zij doen naar de Tweede Wereldoorlog. 

Het programma is donderdag 4 mei om 21.30 uur te zien en wordt daarna ieder uur herhaald, tot en met vrijdag 5 mei 16.30 uur. In het weekend wordt het programma herhaald op zaterdagavond rond 19.20 uur, direct na het Unity.NU Weekoverzicht. Dan wordt het programma ieder uur herhaald tot en met zondag 18.20 uur. 

Unity.NU is in de Wassenaar en de Haagse regio te ontvangen via Ziggo kanaal 45 en in de Leidse regio via kanaal 40. De zender is ook te ontvangen via KPN en T-Mobile. De uitzending is ook online te zien via www.unity.nu.

Tags

Bij EllenEllen KlaverTalkshowUnity.NUWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top