Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

WZK Tri-Team loopt de zomer in!

WZK Tri-Team
2 mei 20232 minute read

In Noordwijkerhout werd zondag 30 april een voorschot genomen op de zomer. Het Z&Z Circuit werd daar gehouden met schitterend uitgezette parcoursen door de bossen en duinen van het bollendorp. Op de 5km was Karin Gerse de dame die de eer van het Tri-Team op deze afstand hoog hield. Zoals veel lopers moest ze weer even wennen aan het warme weer waarop lopers en toeschouwers werden getrakteerd vandaag. Maar ze haalde keurig de finish. Op de 10km bij de heren stonden Erwin Vermeulen, Pieter den Edel en Peter Grund aan de start.

Vooral laatstgenoemde is bezig aan een 2e jeugd en doet het hele Tri-Team versteld staan met wat hij presteert op dit moment. De altijd goedlachse Daphne den Edel staat al een tijdje aan de kant met een blessure, dus hardlopen zit er niet in voor haar maar wandelen lukt wel en zo ging Daphne met haar ouders op pad om de 10km wandelend af te leggen. Dichterbij huis waren Monique, Diana, Marchel, Roald en Marc van het ‘Trail je rot team’ lekker bezig aan de wekelijkse ronde door Meyendel met als afsluiting natuurlijk een heerlijk bakje koffie.

Caroline van Weerlee in Antwerpen

Een week geleden werd er in Antwerpen ook gelopen. Caroline van Weerlee liep samen met haar partner Francis de 10EM in deze Vlaamse stad. Na een operatie aan de voet in oktober en een daaropvolgend langdurig herstel was dit voor Caroline een mooi doel om naartoe te werken. Met 31.000 andere lopers werden ze weggeschoten voor de 16 kilometers en een beetje. Het was prima weer om te lopen en het ging dan ook voorspoedig tot de Waaslandtunnel die in de Belgische volksmond de konijnenpijp wordt genoemd, waar de geopereerde voet een beetje tegen begon te sputteren. Maar het wedstrijdje ‘wie het meeste aanmoedigingen ontving onderweg’ hield de Tri-Team topper op de been.

Zo trots als een pauw kwam ze over de finish en nam ze de welverdiende medaille in ontvangst. Zoals u leest beleven onze leden mooie loopavonturen dicht bij huis, maar ook in het buitenland. U kunt dat ook! Kom eens gezellig meetrainen op de dinsdag of donderdagavond. U bent van harte welkom. Kijk eens op onze site www.Tri-Team.nl Tevens zoeken wij nog hardlooptrainers om onze groepen naar een hoger niveau te brengen.

Tags

HardlopenWassenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top