Skip to content
Paul Smit
Filosoof/cabaretier Paul Smit wil op 10 mei met alle Wassenaarse ondernemers thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding en verandering bespreken in De Warenar. Fotocredit: PR

Ondernemerstheater woensdag 10 mei inOnder De Warenar

Ondernemersvereniging Ondernemend Wassenaar
3 mei 202354 second read

Ondernemers, die in Wassenaar wonen en/of werken kunnen zich nog tot en met maandag 8 mei desgewenst samen met hun (levens)partner aanmelden voor het gratis te bezoeken Ondernemerstheater, dat Ondernemend Wassenaar op woensdag 10 mei in De Warenar organiseert. Het theater biedt een uitgelezen mogelijkheid om kennis te nemen van de belangrijke zakelijke inzichten van cabaretier en filosoof Paul Smit en het eigen plaatselijke netwerk te vergroten.

Na een ontvangst met koffie en thee vanaf 19.30 uur brengt Paul Smit gedurende een uur zijn wijsheden met de nodige humor over het voetlicht. Aansluitend kan men onder het genot van een hapje en drankje napraten over het gehoorde en desgewenst nader kennismaken met de aanwezige collega-ondernemers. Rond 22.30 uur is de avond afgelopen. Wie een voorproefje wil nemen, kan dit filmpje afspelen: https://youtu.be/y4ASl2tT5Pc.

Aanmelden kan heel eenvoudig door een email te sturen naar: secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin de naam en het adres van uw bedrijf, uw eigen naam en de naam/namen van degene(n), die u meeneemt. Doe het wel gauw want de aanmeldmogelijkheid sluit 8 mei.

Tags

Ondernemen in WassenaarOndernemend WassenaarOndernemerstheaterTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top