Skip to content
Fotocredit: Team Sportservice Zuid-Holland

Subsidiemogelijkheid: Voucherregeling sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte

Team Sportservice
3 mei 202356 second read

Heeft u een leuk idee om bewegen in de buitenruimte aantrekkelijker te maken? Vraag tot €4.000 aan! De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend! 

Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen, scholen, zorginstellingen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. De aanvraagprocedure is laagdrempelig

De vorige edities waren een groot succes. Zo is in Delft nieuwe belijning aangebracht op het sportveld, zodat de kinderen kunnen tennissen, basketballen én voetballen. In Oostvoorne heeft een fysiotherapeut een bankje aangevraagd bij de jeu-de-boulesbaan. Hierdoor is een mooie ontmoetingsplek ontstaan op het dorsplein. Verder is in Arkel een groen, klimaatadaptief en avontuurlijk schoolplein gecreëerd in plaats van het oude, grijze speelplek. In Mookhoek een zintuigentuin aangelegd voor onder andere kinderen die een zintuig moeten missen. Maar er wordt ook door vriendjes en ouders flink in bewogen. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen.

Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kunt u terecht op www.teamsportservice.nl/voucherregeling/. De termijn sluit op 15 juni 2023. 

Tags

Sport- en beweegaanbodSubsidieTeamsportserviceVoucherregeling
Gerelateerde artikelen
Back To Top