Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Boek ‘De Atlantikwall en de V2’s in en rond Wassenaar’ bijna uitverkocht

M. van Kalken
4 mei 202333 second read

Het boek ‘De Atlantikwall en de V2’s in en rond Wassenaar’ is bijna uitverkocht. Frans Micklinghoff, de schrijver van dit boek, beschrijft hierin de geschiedenis van hoe Wassenaar de Tweede Wereldoorlog heeft beleefd. Met de vele V2 raketten die vanaf de buitenplaatsen en landgoederen in Wassenaar zijn afgevuurd en nog veel meer.

Frans zou ook dit jaar weer graag (gratis) komende dagen zijn verhaal willen vertellen aan alle kinderen op de scholen in Wassenaar en omgeving. U kunt het ook allemaal lezen in zijn boek ‘ De Atlantikwall en de V2’s in Wassenaar’.

De laatste exemplaren van dit boek liggen nog te koop bij boekhandel De Kler in Wassenaar.

Tags

Bijna uitverkochtBoekDe Atlantikwall en de V2's in en rond WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top